0 HOME 0 INFO 0 VERKOOP 0 VERHUUR 0 REALISATIES 0 AANBIEDINGEN 0 NIEUWS 0 CONTACT 0 PRIJSLIJSTEN 0 BIJLEREN 0 LINKS 0 ELEKTRO-ONDERDELEN.BE Outletstore-hifi.be

B&W Panorama Soundbar 2017

 

B&W Panorama 2 kost 1999 euro :nu promo aan 999,00 €

geldig van 01.06.2017 tot einde voorraad

soundbar panorama 2 b&w bower&wilkins tv soundbar dockstation zeppelin

b&w panorama 2 soundbar dockstation zeppelin tv soundbar

De Panorama soundbar is het revolutionaire product waar B&W zich mee wil onderscheiden : een kwaliteits-variant van de soundbar, net zoals de Zeppelin dit was voor de iPod docks.

 

B&W Panorama Soundbar

 

Soundbars zijn populair als  'upgrade' voor je televisie. Weinig televisies geven een goed geluid, en een sound bar onder het scherm kan dit probleem op een relatief eenvoudige manier oplossen. Bowers & Wilkins zet met de Panorama soundbar een eigen klasse hiervan neer.

 

De B&W Panorama Soundbar maakt gebruik van negen luidspreker-units in de aluminium behuizing, waarvan er vijf als een center-speaker worden gebruikt. Twee voor het laag, twee voor het midden, en één Nautilus tweeter. De overige vier zitten ieder in een eigen behuizing.

 

B&W Panorama Sound bar

 

De units worden aangestuurd door middel van zes klasse-D versterkers, met een totaal vermogen van 175 watt. Door middel van een DSP (Digital Signal Processing) wordt het signaal aangepast voor een betere surround-ervaring.

Het formaat is zodanig dat de Panorama sound bar geschikt is om tv's van 37" (94 cm) of groter te vergezellen van een beter geluid. De soundbar kan hiervoor neergezet worden op de eigen voetjes, of tegen de muur gemonteerd worden met de meegeleverde beugel.

 

 

nb:foto kunnen licht afwijken van huidig model