0 HOME 0 INFO 0 VERKOOP 0 VERHUUR 0 REALISATIES 0 AANBIEDINGEN 0 NIEUWS 0 CONTACT 0 PRIJSLIJSTEN 0 BIJLEREN 0 LINKS 0 ELEKTRO-ONDERDELEN.BE Outletstore-hifi.be
06.09.2017 : B&W 700-series 2 overzicht 2017 (prijzen zijn per stuk) :prijslijst 2018
B&W 700 705-704-703-702-706-707 B&W 700 luidspreker nieuw fransvaneeckhout B&W 700 luidspreker nieuw fransvaneeckhout
B&W 700 luidspreker nieuw fransvaneeckhout
B&W 700 luidspreker nieuw fransvaneeckhout

702 S2 :1999,00 €

703 S2 :1499,00€

704 S2 :1199,00 €

705 S2 :1099,00 €

706 S2 :699,00€/stuk

b&w 702 floorspeaker fransvaneeckhout stereohouse

b&w 702 floorspeaker fransvaneeckhout stereohouse

Met zijn met koolstof versterkte Carbon Dome tweeter in een massieve behuizing en een ontkoppelde Continuum driver voor het midden,brengt deze vloerstaande topluidspreker geluid van studiokwaliteit in de woonkamer.Hij geeft de details haarscherp en nauwkeurig door,waardoor zelfs grootschalige opnamen verbluffend levensecht klinken.

meer info

b&w 703 floorspeaker fransvaneeckhout stereohouse

b&w 703 floorspeaker fransvaneeckhout stereohouse

Deze compromisloze vloerstaande drieweg-luidspreker vult zelfs het grootste vertrek met realistisch en natuurlijk geluid.Krachtige lage tonen komen brullend tot leven,terwijl de Continuum driver voor de midden en de koolstof versterkte Carbon Dome tweeter van de luidspreker een verbluffende helderheid verlenen aan vocalen en effecten in het hoog.

meer info

b&w 704 floorspeaker fransvaneeckhout stereohouse

b&w 704 floorspeaker fransvaneeckhout stereohouse

Dit is een slanke,elegante,vloerstaande luidspreker die onopvallend in de woonomgeving opgaat en de aandacht opeist die je van een veel grotere luidspreker zou verwachten.Muziek is een ontsluiering,met haarscherpe en exceptioneele realistische details.

meer info

b&w 705 speaker fransvaneeckhout stereohouse

Met geavanceerde technieken zoals het aan de 800 Series Diamand ontleende ontwerp met de tweeter on-top technologie brengt deze hoogwaardige tweeweg-luidspreker subtiele nuances in de muziek naar voren.Zelfs uitdagende instrumenten zoals piano worden met verbluffend niveau van realisme,presentie en transparantie overgebracht.

meer info

b&w 70 speaker fransvaneeckhout stereohouse

De 706 is een boekenkastluidspreker die ook op een standaard geplaatst kan worden.Zijn grote driver voor het midden/laag biedt het vermogen dat nodig is voor grotere vertrekken.Deze luidspreker biedt echt muzikaal inzicht in opnamen,zonder de details en ruimtelijkheid aan te tasten.

meer info

707 S 2 :499,00 €

HTM71 S2: 1149,00 €

HTM72 S2:749,00 €

DB4S : 1600,00 €

FS-700:450,00€/paar

b&w 707 speaker fransvaneeckhout stereohouse

Kleine luidspreker,groots geluid.De 707 is ontworpen voor gebruik op een boekenplank of standaard.Met zijn compacte behuizing is de 707 ideaal voor kleine tot middelgrote ruimtes.Het tweeweg-ontwerp en de geavanceerde drivers staan in voor een heldere,krachtige en opmerkelijke consistente geluidsweergave.

meer info

b&w htm71 speaker fransvaneeckhout stereohouse
b&w htm71 speaker fransvaneeckhout stereohouse

Door zijn ongeevenaard vermogen en transparantie is de stemweergave van deze grote drieweg centerluidspreker ongekend overtuigend.Hij is ervoor ontworpen met de grotere luidsprekers uit de 700 series te worden gecombineerd zoals de vloerstaande 703's.

meer info

b&w htm72 speaker fransvaneeckhout stereohouse
b&w htm72 speaker fransvaneeckhout stereohouse/>

Deze hoogwaardige tweeweg centerluidspreker is een geweldige keuze voor home cinema-opstellingen in kleinere ,krappere ruimtes.Combineer deze met de compactere luidsprekers uit de 700 series,zoals de 706 en/of 704.

meer info

Adb4 SUBWOOFER baskast woofer sub b&w

De met een krachtige 1000 Watt aan digitale versterking aangedreven subwoofer met de Aerofoil conusdrivertechnologie uit de 800 series levert ongeevenaarde precisie,controle en gezag.Dit is de perfecte partner voor de 700 series luidsprekers in een home audio-opstelling of als aanvulling op uw stereoset.

meer info

stands voor de 700-reeks

uitgaande CM Series 2 B1W De nieuwe luidsprekers in de 700 Series van Bowers & Wilkins

 

Geluid van studiokwaliteit met de nieuwe 700 Series van Bowers & Wilkins

Nieuwe technologie en modern design in de nieuwe Bowers & Wilkins 700 Series

De nieuwe 700 Series van Bowers & Wilkins bouwt voort op het succes van de CM Series en gebruikt de volledig nieuwe technologie uit de bekroonde
800 Series Diamond met gloednieuwe, op maat gemaakte innovaties. Het resultaat is de best presterende range luidsprekers in z’n prijsklasse.

 

Hoogwaardige technologie
De nieuwe 700 Series van Bowers & Wilkins levert uitzonderlijke prestaties met een breed en zeer volledig scala aan luidsprekers. Bijzonder aan de nieuwe 700 Series is de implementatie van hoogwaardige technologie die voor het eerst werd gebruikt in de recent gelanceerde high-end 800 Series Diamond, toonaangevende luidsprekers die door velen worden beschouwd als de beste luidsprekers ter wereld.

Continuum midrange driver
Onder de technologieën die zijn ‘doorgesijpeld’ van de 800 Series Diamond vinden we de revolutionaire Continuum midrange driver, het meest pure en transparante midrange-conusmateriaal dat Bowers & Wilkins ooit heeft ontwikkeld. Deze innovatie, geïntegreerd in elk model van de nieuwe 700 Series, onthult details in muziek die conventionele drive-units simpelweg niet kunnen weergeven.

Aerofoil basdriver
De nieuwe 700 Series plukt ook de vruchten van een op maat gemaakte versie van Bowers & Wilkins’ unieke basdriver met Aerofoil-profiel. De twee vlaggenschip modellen uit de nieuwe serie zijn daarnaast voorzien van tweeter-on-top behuizing, volledig vervaardigd (en gefreesd) uit een blok aluminium. Ook deze innovaties waren voor het eerst exclusief te bewonderen op de 800 Series Diamond.

Carbon tweeters
Eén van de meest vooraanstaande nieuwe technologieën in de nieuwe 700 Series zijn de met carbon verstevigde tweeters. Deze innovatie levert verfijnder en zuiverder hoogfrequent geluid en verlegt de break-up frequentie naar een ongekende 47 Khz. Het is zonder twijfel de best presterende ‘niet-Diamond’ tweeter die Bowers & Wilkins ooit heeft vervaardigd.

De combinatie van al deze technologieën, naast de talloze uren zorgvuldig afstemmen door de beste geluidstechnici ter wereld, levert een reeks luidsprekers op die gehoord moet worden om het te geloven.
707%20S2%20Satin%20White%20Front%20Beauty_low.jpg
Acht uitzonderlijke modellen
De nieuwe 700 Series omvat acht modellen waaronder drie vloerstaande modellen, drie monitor luidsprekers en twee center luidsprekers voor surround sound en thuisbioscoop. Alle modellen zijn verkrijgbaar in een luxe afwerking naar keuze: Gloss Black, Satin White of Rosenut.

 

Gloednieuwe subwoofer
Bij de lancering van de nieuwe 700 Series wordt ook een gloednieuwe subwoofer geïntroduceerd. Het vierde model uit de nieuwe DB Series, de DB4S, heeft een enkele woofer maar maakt wel gebruik van de techniek en innovaties van de DB2D. De subwoofer heeft een enkele 10inch Carbon Aerofoil driver aangevuld met een krachtige 1000w versterker en een digitale voorversterker met Dynamic EQ, Room EQ en een configuratiesysteem welke met een App te bedienen is. De subwoofer is verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de modellen uit de nieuwe 700 Series.

 
 
De technologie:

Carbon Dome Tweeter
De nieuwe 700 Series introduceert een volledig nieuwe Bowers & Wilkins tweeter-technologie, de Carbon Dome. Deze bijzondere tweeter overbrugt het verschil in prestaties tussen de Aluminium Double Dome, gebruikt in de 600 Series, en de Diamond Dome, die te vinden is in de 800 Series Diamond. De Carbon Dome bestaat uit twee secties. Het voorste gedeelte is een 30 micron aluminium membraam dat werd verhard met een PVD (Physical Vapour Deposition) coating van carbon. De andere sectie is een 300 micron ring van carbon met dezelfde vorm als de dome. Deze worden vervolgens aan elkaar bevestigd en het resultaat is uitzonderlijke stijfheid die geluidsvervorming tegengaat zonder onnodige massa en die een eerste opbreekpunt kent van een ongekende 47 kHz.

Solid Body Tweeters
De 705 S2 en 702 S2 Tweeter-On-Top ontwerpen zijn voorzien van Solid Body Tweeter-technologie. Dit ontwerp is volledig afgeleid van de behuizingen van de 800 Series Diamond en levert ook dezelfde uitzonderlijke voordelen. In plaats van een holle zinken behuizing, maken de 705 S2 en de 702 S2 gebruik van een vorm die gefreesd werd uit een massief stuk aluminium. Dit resulteert in een veel stijvere structuur met minder resonantie en kleuring. Met een gewicht van 1 kilo is het uitzonderlijk stijf. Dit ontwerp maakt het ook mogelijk om de massa van de tweeterbehuizing te gebruiken als koellichaam. Ook profiteert het van hetzelfde ontkoppelmechanisme en hetzelfde akoestisch transparante grille-ontwerp als de 800 Series Diamond.

Continuum Conus

Elk model uit de nieuwe 700 Series is voorzien van de Continuum Conus midrange drivers die, opnieuw, als eerste werden gebruikt in de 800 Series Diamond. Het ontwerp van de Continuum Conus is gebaseerd op het concept van geoptimaliseerde en gecontroleerde flexibiliteit. Net als Kevlar, is het een gevlochten samenstelling die zorgt voor een zeer gecontroleerde opbreking en eliminatie van ongewenste conus resonanties. Het resultaat, een ongekende detaillering en zuiverheid, uniek in zijn klasse.

Midrange behuizing
De nieuwe 700 Series kent drie vloerstaande luidsprekers, allemaal voorzien van midrange drive units. Deze midrange units maken gebruik van een nieuw Finite Element Analysis geoptimaliseerd- aluminium chassis, dat stijver is dan het zinken chassis van de CM Series. De geoptimaliseerde vorm is verder verbeterd door de toevoeging van een afgestemde massademper, aangebracht op de voorkant van het chassis. Deze dempt resonanties in de midrange driver structuur, wat resulteert in een ongekleurde weergave van de midden tonen.

Midrange ontkoppeling
Een nieuw midrange ontkoppelingssysteem is een vereenvoudigd ontwerp vanuit de 800 Series Diamond. Het is simpeler maar presteert beter dan de voorgaande CM-lijn en zorgt voor een complete ontkoppeling van de midrange met de behuizing. Deze ontkoppeling dempt resonanties vanuit de behuizing voor een ongekleurde middenweergave.

Nieuwe Aerofoil Conus
Voor de 700 Series werd ook een geheel nieuwe Aerofoil conus ontwikkeld. In dit nieuwe ontwerp wordt gebruik gemaakt van een papieren/kevlar omhulsel met daarin een vulmateriaal van EPS. De volledig nieuwe bas drivers zijn ontworpen met het bekende Aerofoil ontwerp. Dit maakt de woofer lichter maar tegelijkertijd sterker en stijver. Het resultaat is een drastische verbetering in basgeluid ten opzichte van de uitgaande CM Series 2.

b&w stereohouse vaneeckhout luidsprekers speakers