0 HOME 0 INFO 0 VERKOOP 0 VERHUUR 0 REALISATIES 0 AANBIEDINGEN 0 NIEUWS 0 CONTACT 0 PRIJSLIJSTEN 0 BIJLEREN 0 LINKS 0 ELEKTRO-ONDERDELEN.BE Outletstore-hifi.be
Marantz systemen 2021

Melody X (M-CR612):adviesprijs 699,00€

Een echt hifi-systeem in een elegant design met CD-speler,FM en DAB+ en moderne muziekstreamingsbronnen met ingebouwde HEOS multiroom.

cr612 melody X fransvaneeckhout marantz

Zodra u de nieuwe Melody X ziet, weet u het: deze nieuwste uitvoering is verfijning in haar puurste vorm. Hij ziet er niet alleen fenomenaal uit, maar levert ook nog eens uitzonderlijke prestaties.

De elegante netwerk-CD-receiver ondersteunt nagenoeg alle streamingplatforms via AirPlay 2, Bluetooth en HEOS-wifi-connectiviteit. Sluit je speakers aan op de Melody X met behulp van vier digitale versterkerkanalen met hoge efficiëntie en geniet van het muzikaalste Marantz-geluid.

Op de twee optische digitale ingangen kunt u zelfs uw televisie aansluiten voor een nog betere entertainmentervaring. De ingebouwde DAB+ en FM-tuners, en de TuneIn Internet Radio maken de muziekbronnen compleet.

Kortom: De Melody X is de allerbeste keuze voor muziekliefhebbers.

 

 

Highlights

 • 60W x 2 kanalen (6 ohm), of 4x 30W voor speaker A/B met afzonderlijke volumeregeling
  - Vermogen en connectiviteit die passen bij uw veeleisende audiovoorkeuren
 • Geschikt om CD's en WMA/MP3 (CD-R/RW) mee af te spelen en voorzien van een FM- en DAB+ tuner
  - Geniet optimaal van uw muziek door Marantz-geluidskwaliteit, ongeacht uw luisteromstandigheden
 • Luister naar muziek via Internet Radio, Spotify, Deezer, TIDAL en vanaf uw smartphone via AirPlay 2 of Bluetooth
  - Stream muziek van al uw favoriete bronnen
 • Ondersteunt de spraakbesturingssystemen van *Amazon Alexa, *Google Assistant en Apple Siri
  - U kunt de Melody X met uw stem bedienen, ongeacht welk spraakbesturingssysteem u gebruikt
 • Ondersteunt MP3 en naadloze WAV/FLAC/ALAC 192kHz/24 bits, DSD 2.8/5.6MHz weergave
  - Hoogwaardige audioweergave in hoge resolutie voor iedere bron
 • Ingebouwde wifi met 2,4 GHz/5 GHz dual-bandondersteuning
  - Betere netwerkstabiliteit, vooral in woningen waar veelvuldig gebruikgemaakt wordt van wifi
 • Inclusief twee optische digitale ingangen met automatische detectie voor uw tv of een ander digitaal apparaat
  - De Melody X detecteert de signaal-input van uw tv en levert nog beter geluid
 • Werkt met de huidige afstandsbediening van uw tv
  - Koppel de Melody X aan de afstandsbediening van uw tv zodat u het volume eenvoudig kunt aanpassen, dempen en bronnen kunt selecteren

 • *nog niet beschikbaar in Nederland en België, zal worden toegevoegd via een firmware update

Het muzikaalste geluid

De Melody X is zorgvuldig ontwikkeld en afgesteld door een team met ruim 65 jaar ervaring en kennis op het gebied van hifi en laat u op een bijzondere manier genieten van uw audiocollectie. Geniet van het muzikaalste geluid van iedere bron, of het nu digitaal of analoog is.

De Melody X is voorzien van vier digitale versterkerkanalen met hoge efficiëntie en lage vervorming. U kunt twee paar luidsprekers aansluiten met afzonderlijke volumeregeling per paar. Of sluit slechts één paar speakers aan met dubbel zoveel vermogen en de optie om een paar audiofiele bi-amp-speakers aan te sluiten.

Elegant ontwerp en audiofiele constructie

De Melody X combineert verfijnde elegantie en een doordacht ontwerp in een compacte netwerk-CD-receiver. De Melody X is verkrijgbaar in glanzend zwart of klassiek zilvergoud en presteert niet alleen fantastisch, maar ziet er ook nog eens mooi uit. De luxe verticale verlichtingsaccenten op het voorpaneel geven de versterker een extra hoogwaardige uitstraling. Hij is ontworpen met de moderne audiofiel in het achterhoofd en is gemaakt van superieure materialen die bijdragen aan een nog betere audiokwaliteit. De compacte signaalpaden reduceren vervorming en verbeteren het geluid en zijn volledig geoptimaliseerd om de best mogelijke audioprestaties te leveren. Hoogwaardige passieve en actieve componenten zorgen voor een nauwkeurig geluid en goede audiokwaliteit.

Onbeperkt aantal muziekbronnen

De mogelijkheden gaan verder dan CD en FM/DAB+ radioweergave. Dankzij de ingebouwde HEOS-technologie, kunt u genieten van uw favoriete digitale muziek met behulp van een zeer gebruiksvriendelijke app. Geniet van muziek van Spotify, TuneIn Internet radio, Sound Cloud, Tidal, Napster, Deezer of uw lokale muziekbibliotheek. Dankzij de extra HEOS-componenten, zoals het HEOS-speakerassortiment of andere voor HEOS geschikte receivers, kunt u al uw muziek eenvoudig in één of meerdere kamers afspelen. Met behulp van AirPlay2 en Bluetooth kunt u muziek en app-inhoud eenvoudig streamen vanaf uw smartphone.

 

Betere audiokwaliteit dan een soundbar

Sluit uw digitale tv of kabel/satelliet-settopbox en een Blu-Ray- of DVD-speler aan op een van de twee digitale audio-ingangen en geniet van een digitale audioweergave met volwaardig dynamisch bereik tijdens het kijken van uw favoriete films en tv-programma's. De Melody X ontwaakt automatisch bij het waarnemen van een audiosignaal van de televisie en kan worden gekoppeld aan de afstandsbediening van uw tv voor volumebeheer, demping en bronselectie.

Ondersteunt de belangrijkste spraakbesturingssystemen

Geniet van moeiteloze spraakbesturing en complete flexibiliteit van de belangrijkste spraakbesturingssystemen. Geef spraakcommando's met *Amazon Alexa, *Google Assistant of Apple Siri. Vraag om je favoriete muziek af te spelen, het volume harder te zetten, door te gaan naar het volgende nummer, van ingang te wisselen en nog veel meer. Wissel tussen spraakbesturingssystemen of kies een favoriet om te gebruiken: het is aan u. De functionaliteiten variëren per spraakbesturingssysteem.

*nog niet beschikbaar in Nederland en België, zal worden toegevoegd via een firmware update

 

Meer dan 65 jaar audiofiel erfgoed

Marantz, opgericht in 1953, heeft een lange en rijke geschiedenis op het gebied van het ontwerpen van audiocomponenten die wereldwijd warm worden onthaald door muziekliefhebbers en kritische luisteraars. Muziek is van groot belang in ons leven. Daarom zet Marantz zijn lange traditie van uitmuntende luisterervaringen voort met de Melody X.

 

 

MCR412:cd-radio(FM en DAB+)-versterker

:adviesprijs 499,00 : meer info pdf

MCR412 MCR612 MARANTZ MELODY X FRANSVANEECKHOUT STEREOHOUSE MCR412 MCR612 MARANTZ MELODY X FRANSVANEECKHOUT STEREOHOUSE

 

Een echt hifi-systeem met cd-speler, Bluetooth en DAB+/FM-radio met een elegant design.

Zodra u de Melody ziet, weet u het: deze nieuwste uitvoering is verfijning in haar puurste vorm. Het compacte, elegante minisysteem is voorzien van een cd-speler en een USB-ingang voor WAV/FLAC/ALAC 192 kHz/24-bits, DSD 2,8/5,6 MHz en naadloze weergave (WAV/FLAC/ALAC, DSD). Er kunnen vier hoogefficiënte digitale versterkerkanalen met lage vervorming worden ingesteld om twee paar luidsprekers aan te drijven met ieder een aparte volumeregeling of een paar met dubbel vermogen. Dit creëert een fantastische luisterervaring. Een DAB/DAB+/FM-tuner en ingebouwde Bluetooth bieden meerdere opties voor het afspelen van muziek met buitengewoon Marantz-geluid. De Melody van Marantz is gemaakt en uitvoerig afgestemd door de geluidstechnici met meer dan 65 jaar ervaring op het gebied van hifi en voorziet uw audio van prachtig muzikaal geluid.

Belangrijkste kenmerken

 • Vermogen en aansluitmogelijkheden die passen bij uw audiovoorkeuren
  - 60 W x 2 kanalen (6 ohm), of 4x 30 W voor speaker A/B met afzonderlijke volumeregeling
 • Marantz geluidskwaliteit
  - Geniet van prachtig muzikaal geluid van een merk dat bekend staat om zijn audiofiele erfgoed
 • Geschikt om cd's en WMA/MP3 (CD-R/RW) mee af te spelen en voorzien van een FM- en DAB+ tuner
  - Geniet van uw muziek met het verbeterde Marantz-geluid, ongeacht uw luisteromstandigheden.
 • Ingebouwde Bluetooth
  - Koppel draadloos met Bluetooth-apparaten om uw favoriete muziek gemakkelijk te streamen.
 • Hoogwaardige audioweergave in hoge resolutie voor iedere bron
  - Ondersteunt WAV/FLAC/ALAC 192kHz/24-bits, DSD 2,8/5,6 MHz en naadloze weergave (WAV/FLAC/ALAC, DSD)
 • Inclusief twee optische digitale ingangen voor uw tv of ander digitaal apparaat
  - De Melody detecteert automatisch de signaalinput van uw tv en levert een nog beter geluid
 • Analoge ingang en subwoofer pre-out
  - De Melody vormt het middelpunt van uw hifi-systeem
 • USB-ingang om muziek af te spelen van een USB-geheugen
  - Geniet van MP3, WMA, AAC, WAV/FLAC/ALFF 192/24, ALAC 96/24, en DSD 2,8/5,6MHz-bestanden

Het mooiste muzikale geluid

De Melody is zorgvuldig ontwikkeld en afgesteld door een team met ruim 65 jaar ervaring en kennis op het gebied van hifi en laat u op een bijzondere manier genieten van uw audiocollectie. Geniet van prachtig muzikaal geluid van iedere bron, of het nu digitaal of analoog is.

Elegant Design

De Melody combineert verfijnde elegantie en een doordacht ontwerp in een compacte netwerk-CD-receiver. De Melody is verkrijgbaar in de kleuren hoogglans zwart en zilvergoud en het mooie design past naadloos bij zijn fantastische prestaties.

 Werkt met alle luidsprekers

De Melody is voorzien van vier digitale versterkerkanalen met hoge efficiëntie en lage vervorming. U kunt twee paar luidsprekers aansluiten met afzonderlijke volumeregeling voor ieder paar. Of sluit slechts één paar speakers aan met dubbel zoveel vermogen en de optie om een paar audiofiele bi-amp-speakers aan te sluiten. Bovendien is de Melody volledig compatibel met speakers met lage impedantie, inclusief 4-Ohm-modellen.

Bluetooth ingebouwd

Koppel draadloos met Bluetooth-apparaten om uw favoriete muziek gemakkelijk te streamen. Met de ingebouwde Bluetooth-technologie kunt u uw favoriete muziekdiensten eindeloos streamen vanaf uw mobiele apparaat.

 

Ondersteunt allerlei bestandsformaten, waaronder 2,8 en 5,6 MHz DSD

De Melody is niet alleen compatibel met conventionele PCM-audionummers van digitale audiobronnen zoals cd's, maar ondersteunt ook alle bekende audiobestandstypes, inclusief hi-res.

Hi-res audio-ondersteuning

Geniet van muziek zoals muziek is bedoeld. De Melody decodeert verliesvrije hi-res audiobestanden in ALAC-, FLAC- en WAV-formaat tot 24-bits/192-kHz, evenals DSD 2,8MHz en 5,6MHz muzieknummers (het audiofiele formaat van SACD) via de USB-ingang.


2 Optische digitale ingangen

Sluit uw digitale tv of kabel/satelliet-settopbox en een Blu-Ray- of DVD-speler aan op een van de twee digitale audio-ingangen en geniet van een digitale audioweergave met volwaardig dynamisch bereik tijdens het kijken van uw favoriete films en tv-programma's. De Melody ontwaakt automatisch bij het waarnemen van een audiosignaal van de televisie en kan worden gekoppeld aan de afstandsbediening van uw tv voor volumebeheer, demping en bronselectie.

 

Display met twee regels

Het voorpaneel is voorzien van een duidelijk, leesbaar scherm met twee regels. Biedt numerieke en tekstweergave met een breedbeeld voor eenvoudige bediening en beheer.

Audiofiele behuizing

Hij is ontworpen met de moderne audiofiel in het achterhoofd en is gemaakt van superieure materialen die bijdragen aan een nog betere audiokwaliteit. De compacte signaalpaden reduceren vervorming en verbeteren het geluid en zijn volledig geoptimaliseerd om de best mogelijke audioprestaties te leveren. Hoogwaardige passieve en actieve componenten zorgen voor een nauwkeurig geluid en goede audiokwaliteit.


Compacte behuizing met geüpgradede uiterlijke kenmerken en nieuwe accentverlichting

De Melody is in een nieuw jasje gestoken, inclusief een duurzame toplaag van acryl. Dankzij de compacte behuizing kunt u hem overal neerzetten. De verticale witte verlichtingsaccenten op het voorpaneel geven hem een luxe uitstraling.

 

marantz fransvaneeckhout stereohouse completeketen


 

MCR611:cd-radio-versterker-airplay-streaming

:adviesprijs 599,00 : meer info pdf

mcr611 marantz cd radio airplay bluethooth internetradio marantz radio cd internetradio mcr611 airplay bluethooth marantz mcr611 airplay bluethooth internetradio fm dab versterker

Zodra je de M-CR611 ziet, weet je dat deze laatste creatie het toppunt van verfijning is. Als je de gitzwarte hoogglans afwerking en organisch gevormde gebogen zijpanelen ziet, is 'stijl en elegantie' het eerste dat bij je opkomt. Het middengedeelte is verkrijgbaar in zwart of wit, en de kleurenverlichting in het frontpaneel kan worden aangepast in wit, blauw, groen of oranje, voor een persoonlijke noot.

De M-CR611 ziet er niet alleen fantastisch uit, hij levert ook onovertroffen prestaties en geeft cd-audio, FM, DAB/DAB+ en netwerkbestanden uitstekend weer. De Melody Media is ontworpen met oog voor gebruiksgemak en heeft WiFi-verbinding met één druk op de knop. De nieuwe Bluetooth met NFC breidt de connectiviteitsopties verder uit en via de USB-poort aan de voorzijde kunnen iDevices worden aangesloten; daarnaast is er een handige extra aansluiting aan de achterzijde. Er zijn twee digitale ingangen voor het aansluiten van een tv.

De Melody Media ondersteunt Spotify Connect en een groot aantal andere digitale media- en streamingfuncties. Met de Melody Stream kun je niet alleen naar miljoenen nummers luisteren via 's werelds populairste online muziekdienst, je kunt ook muziekbibliotheken afspelen die zijn opgeslagen op een NAS (Network Attached Storage) of computer, en je hebt toegang tot duizenden gratis internetradiostations; hij ondersteunt zelfs Apple AirPlay. Luisteraars kunnen het apparaat ook bedienen door middel van een Marantz HiFi Remote App voor Android en iOS.

Een extra nieuwe functie is de speaker A/B-configuratie voor het apart regelen van het volume van A en B of voor mastervolumeregeling voor A en B. Met de Melody Media vult u niet slechts één ruimte met muziek, maar twee. Een veelzijdig apparaat in een elegant jasje. De M-CR611 ondersteunt ook ALAC en 192 kHz/24-bits hoge resolutie WAV-, FLAC-, AIFF-bestanden, 2,8 MHz DSD-bestanden en Gapless voor afspelen zonder pauzes.

mcr611 stereohouse marantz fransvaneeckhout

 

 

MCR412:cd-radio(FM en DAB+)-versterker

:adviesprijs 499,00 : meer info pdf

MCR412 MCR612 MARANTZ MELODY X FRANSVANEECKHOUT STEREOHOUSE MCR412 MCR612 MARANTZ MELODY X FRANSVANEECKHOUT STEREOHOUSE

 

Een echt hifi-systeem met cd-speler, Bluetooth en DAB+/FM-radio met een elegant design.

Zodra u de Melody ziet, weet u het: deze nieuwste uitvoering is verfijning in haar puurste vorm. Het compacte, elegante minisysteem is voorzien van een cd-speler en een USB-ingang voor WAV/FLAC/ALAC 192 kHz/24-bits, DSD 2,8/5,6 MHz en naadloze weergave (WAV/FLAC/ALAC, DSD). Er kunnen vier hoogefficiënte digitale versterkerkanalen met lage vervorming worden ingesteld om twee paar luidsprekers aan te drijven met ieder een aparte volumeregeling of een paar met dubbel vermogen. Dit creëert een fantastische luisterervaring. Een DAB/DAB+/FM-tuner en ingebouwde Bluetooth bieden meerdere opties voor het afspelen van muziek met buitengewoon Marantz-geluid. De Melody van Marantz is gemaakt en uitvoerig afgestemd door de geluidstechnici met meer dan 65 jaar ervaring op het gebied van hifi en voorziet uw audio van prachtig muzikaal geluid.

Belangrijkste kenmerken

 • Vermogen en aansluitmogelijkheden die passen bij uw audiovoorkeuren
  - 60 W x 2 kanalen (6 ohm), of 4x 30 W voor speaker A/B met afzonderlijke volumeregeling
 • Marantz geluidskwaliteit
  - Geniet van prachtig muzikaal geluid van een merk dat bekend staat om zijn audiofiele erfgoed
 • Geschikt om cd's en WMA/MP3 (CD-R/RW) mee af te spelen en voorzien van een FM- en DAB+ tuner
  - Geniet van uw muziek met het verbeterde Marantz-geluid, ongeacht uw luisteromstandigheden.
 • Ingebouwde Bluetooth
  - Koppel draadloos met Bluetooth-apparaten om uw favoriete muziek gemakkelijk te streamen.
 • Hoogwaardige audioweergave in hoge resolutie voor iedere bron
  - Ondersteunt WAV/FLAC/ALAC 192kHz/24-bits, DSD 2,8/5,6 MHz en naadloze weergave (WAV/FLAC/ALAC, DSD)
 • Inclusief twee optische digitale ingangen voor uw tv of ander digitaal apparaat
  - De Melody detecteert automatisch de signaalinput van uw tv en levert een nog beter geluid
 • Analoge ingang en subwoofer pre-out
  - De Melody vormt het middelpunt van uw hifi-systeem
 • USB-ingang om muziek af te spelen van een USB-geheugen
  - Geniet van MP3, WMA, AAC, WAV/FLAC/ALFF 192/24, ALAC 96/24, en DSD 2,8/5,6MHz-bestanden

Het mooiste muzikale geluid

De Melody is zorgvuldig ontwikkeld en afgesteld door een team met ruim 65 jaar ervaring en kennis op het gebied van hifi en laat u op een bijzondere manier genieten van uw audiocollectie. Geniet van prachtig muzikaal geluid van iedere bron, of het nu digitaal of analoog is.

Elegant Design

De Melody combineert verfijnde elegantie en een doordacht ontwerp in een compacte netwerk-CD-receiver. De Melody is verkrijgbaar in de kleuren hoogglans zwart en zilvergoud en het mooie design past naadloos bij zijn fantastische prestaties.

 Werkt met alle luidsprekers

De Melody is voorzien van vier digitale versterkerkanalen met hoge efficiëntie en lage vervorming. U kunt twee paar luidsprekers aansluiten met afzonderlijke volumeregeling voor ieder paar. Of sluit slechts één paar speakers aan met dubbel zoveel vermogen en de optie om een paar audiofiele bi-amp-speakers aan te sluiten. Bovendien is de Melody volledig compatibel met speakers met lage impedantie, inclusief 4-Ohm-modellen.

Bluetooth ingebouwd

Koppel draadloos met Bluetooth-apparaten om uw favoriete muziek gemakkelijk te streamen. Met de ingebouwde Bluetooth-technologie kunt u uw favoriete muziekdiensten eindeloos streamen vanaf uw mobiele apparaat.

 

Ondersteunt allerlei bestandsformaten, waaronder 2,8 en 5,6 MHz DSD

De Melody is niet alleen compatibel met conventionele PCM-audionummers van digitale audiobronnen zoals cd's, maar ondersteunt ook alle bekende audiobestandstypes, inclusief hi-res.

Hi-res audio-ondersteuning

Geniet van muziek zoals muziek is bedoeld. De Melody decodeert verliesvrije hi-res audiobestanden in ALAC-, FLAC- en WAV-formaat tot 24-bits/192-kHz, evenals DSD 2,8MHz en 5,6MHz muzieknummers (het audiofiele formaat van SACD) via de USB-ingang.


2 Optische digitale ingangen

Sluit uw digitale tv of kabel/satelliet-settopbox en een Blu-Ray- of DVD-speler aan op een van de twee digitale audio-ingangen en geniet van een digitale audioweergave met volwaardig dynamisch bereik tijdens het kijken van uw favoriete films en tv-programma's. De Melody ontwaakt automatisch bij het waarnemen van een audiosignaal van de televisie en kan worden gekoppeld aan de afstandsbediening van uw tv voor volumebeheer, demping en bronselectie.

 

Display met twee regels

Het voorpaneel is voorzien van een duidelijk, leesbaar scherm met twee regels. Biedt numerieke en tekstweergave met een breedbeeld voor eenvoudige bediening en beheer.

Audiofiele behuizing

Hij is ontworpen met de moderne audiofiel in het achterhoofd en is gemaakt van superieure materialen die bijdragen aan een nog betere audiokwaliteit. De compacte signaalpaden reduceren vervorming en verbeteren het geluid en zijn volledig geoptimaliseerd om de best mogelijke audioprestaties te leveren. Hoogwaardige passieve en actieve componenten zorgen voor een nauwkeurig geluid en goede audiokwaliteit.


Compacte behuizing met geüpgradede uiterlijke kenmerken en nieuwe accentverlichting

De Melody is in een nieuw jasje gestoken, inclusief een duurzame toplaag van acryl. Dankzij de compacte behuizing kunt u hem overal neerzetten. De verticale witte verlichtingsaccenten op het voorpaneel geven hem een luxe uitstraling.

 

marantz fransvaneeckhout stereohouse completeketen


archief :< 2017

MCR511:versterker-airplay-streaming-internetradio :

adviesprijs: 449,00€

marantz mcr511 radio streamer airplay bluethooth marantz mcr511 internetradio stremaer bluethooth airplay versterker mcr511 versterker internetradio stremaer bluethooth airplay

Product omschrijving

Fill your favorite room with superb sound quality with the Marantz MCR-511 network receiver which features a broad range of listening options, including network streaming music from Spotify & free internet radio stations via the built-in vTuner service. It's equipped with a built-in AM/FM radio tuner and the AirPlay function lets you wirelessly listen to your favorite tracks from your iTunes library. Featuring digital amplifier technology, the MCR-511 is compatible with a wide range of speaker systems, including low impedance speakers as well as bi-amp capable speakers. With four 30 watt amplifiers, you can configure the unit for high power 60 watts per channel operation for a single pair of speakers, or you can connect two pairs of speakers at 30 watts per channel for each pair. The MCR-511 comes with a deluxe remote control and it can also be controlled with your smartphone or tablet with the Marantz Remote App (available in iOS and Android versions).


Built-in Wi-Fi with Diversity Antenna; Ethernet Port

You can connect the M-CR610 to your home network via the Ethernet port on the rear panel, or connect wirelessly via Wi-Fi, the unit features a Diversity Antenna system and is Wi-Fi Multi Media certified for optimum Wi-Fi connectivity. It also features push-button Wi-Fi Protected Setup and simple iOS Wi-Fi sharing for quick and easy connection to your home Wi-Fi network.


A World of Internet Streaming Options

Stream your favorite music from Spotify or choose from a broad range of free internet radio stations.


AirPlay Music Streaming for iTunes

Featuring AirPlay technology, the MCR-511 lets you listen to your favorite iTunes tracks, either wirelessly via shared Wi-Fi, or simply connect your iOS device directly to one of the two available USB ports (one each on the front and rear panels).


Digital Amplifier Technology

There are four 30 watt digital amplifiers that deliver clear audio with lowest distortion, and the amplifier section can be configured a number of ways. You can connect a single pair of speakers, and the system can output 60 watts per channel. You can also connect a pair of bi-amp compatible speakers. You can connect two pairs of speakers for different rooms, with the ability to have one or both pairs operational at the same time.


Windows 8, Windows RT, iOS, Android, DLNA 1.5 Compatibility

For the widest range of control and connection options, the M-CR610 supports a broad array of sources, including Windows 8 and Windows RT devices, iOS and Android smartphones and tablets. It's also DLNA 1.5 Certified for connecting to a PC or NAS drive on your home network.


Marantz Remote App

The M-CR610 comes with a deluxe remote control, and you can also easily control it with your favorite iOS or Android device via the Marantz Remote App, which lets you select one or both pairs of speakers to suit your listening preferences.


Digitally Transmitted Playback for iPhone and iPod; Charging Function

Via either of the available USB ports, you can directly connect your iOS device to the unit. When your device is connected, you can listen via direct digital connection and your device recharges at the same time. When the unit is in standby mode and your device is connected, the recharging function is still active.


Optical Digital Input

With the optical digital input, you can connect the M-CR610 to your TV and enjoy superior digital audio playback, or connect it to any other source that has an optical digital audio output.

marantz fransvaneeckhout stereohouse completeketen

 

 
MCR803 Melody Movie :dvd-radio-versterker 1199,99 € nu laatste stuk aan 799,99€
MER803 MARANTZ DVD installatie fransvaneeckhout stereohouse mer803 marantz dvd installatie stereohouse fransvaneeckhout

 

De Melody Movie is een hoogwaardige Blu-ray-receiver... maar niet alleen dat. Zijn entertainmentmogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Naast Blu-ray-discs speelt hij ook CD’s en DVD’s af, en geeft daarbij alle kleine details even getrouw weer. U kunt ook uw iPod, uw mobiele telefoon of uw PC aansluiten via de optionele Bluetooth-ontvanger RX101. Wilt u stereo-FM/AM RDS? Geen probleem, de Melody Movie is ook een tuner.

 

Technische details:meer uitleg : pdf

 • Stijlvol en solide hoogglans zwarte behuizing
 • 2x 70 Watt (6 ohm RMS)
 • Speelt Blu-ray Disc, DVD en CD, MP3 en WMA
 • Stereo FM/AM met RDS
 • BD-Live
 • Video scaling tot aan 1080p
 • HDMI 1.3a
 • Grafische Gebruikers Interface
 • Stereo downmix
 • iPod/iPhone compatibele USB ingang
 • M-XPort voor optionele RX101 Bluetooth ontvanger
 • Dolby Virtual Speaker en Dolby Headphone
 • Subwoofer uitgang
 • Afstandsbediening
 • Verkrijgbaar in hoogglans zwart

 

 
marantz complete keten fransvaneeckhout stereohouse