0 HOME 0 INFO 0 VERKOOP 0 VERHUUR 0 REALISATIES 0 AANBIEDINGEN 0 NIEUWS 0 CONTACT 0 PRIJSLIJSTEN 0 BIJLEREN 0 LINKS 0 ELEKTRO-ONDERDELEN.BE Outletstore-hifi.be

Marantz versterkers 2014-2015

 

PM-11S3 premium geïntegreerde stereo-versterker :3999,00€

marantz pm11 pm11s3 geintegreerde versterker amplifier stereoversterker

Omschrijving

Deze zeer gewaardeerde Premium versterker is inmiddels in zijn derde generatie en simpelweg beter dan ooit. Dit komt door de toevoeging van de koperen luidspreker aanslutingen met zeer hoge kwaliteit. Daarnaast heeft de PM-11S3 een nieuwe eindversterker met directe input en is bediening mogelijk via de nieuwe Marantz Remote App (IOS en Android). Deze toevoegingen, en de vele verfijningen die we hebben doorgevoerd, verbeteren niet alleen de geluidskwaliteit en de functionaliteit van deze ontzettend indrukwekkende versterker, maar zorgen ook voor succes in de toekomst.

PM-14S1 premium geïntegreerde stereo-versterker :2499,00€

marantz pm14 versterker highend pm14s1 versterker highend

Als Marantz een nieuw Premium-product presenteert, is dat voor audioliefhebbers altijd reden tot blijdschap. De nieuwe 14-serie Special Edition stuwt de luisterervaring naar nog grotere hoogten - de Special Edition is met liefde verfijnd en met passie geoptimaliseerd voor HD-geluidsbestanden: dit markeert een nieuw tijdperk van muziekgenot. De nieuwe 14-serie Special Edition is verkrijgbaar in het zwart of in een champagne kleur en is het toppunt van extreme kwaliteit, het is simpel gezegd een meesterwerk. Zoals u kunt verwachten van zo'n exclusieve versterker, zijn ook de onderdelen, zoals een ringkerntransformator en andere componenten in de constructie, van uitzonderlijke kwaliteit. De zware afdekplaat van 5 mm dik aluminium en de zeer stijve poten reduceren trillingen tot het minimum en garanderen de zuiverste verwerking van audiosignalen. Bovendien bevat deze versterker een verdere verbetering van de speciaal aangepaste componenten, plus de door Marantz zelf ontworpen HDAM's en een efficiŽnter elektrisch signaalpad. Dit alles tilt de geluidskwaliteit naar nog subliemere hoogten. De PM-14S1 Special Edition wordt geleverd met een afstandsbediening met een stijlvolle zwart geanodiseerde aluminium afdekplaat, waarmee u ook de SA-14S1 Special Edition SACD Speler kunt bedienen. De finishing touch wordt gevormd door de speciale, door Marantz ontwikkelde elegante massief koperen luidsprekeraansluitingen, die moeiteloos een krachtig signaal doorgeven naar uw luidsprekers. Dit is ultieme luxe.


 

PM-8005 geïntegreerde stereo eindversterker : 1199,00€

pm8005 pm8001 marantz stereo versterker geintegreerde amplifier

Omschrijving

De volledig discrete PM8005 met current feedback is de ideale partner voor audioliefhebbers die uitmuntende weergavekwaliteit en flexibel gebruiksgemak zoeken.

 

PM-8006 geïntegreerde stereo eindversterker : 1199,00€

pm8005 pm8001 marantz stereo versterker geintegreerde amplifier

Omschrijving

De volledig discrete PM8006 met current feedback is de ideale partner voor audioliefhebbers die uitmuntende weergavekwaliteit en flexibel gebruiksgemak zoeken.

 

PM-7005 geïntegreerde stereo eindversterker:899,00€

Omschrijving

Deze volledig discrete current feedback geïntegreerde versterker is ideaal voor audioliefhebbers die uitmuntende weergavekwaliteit en flexibel gebruiksgemak zoeken.

pm7005

 Geïntegreerde current feedback-versterker met 2 x 80W/4 ohm rms
• Speciaal geselecteerde, hoogwaardige audio-onderdelen
• Door Marantz ontwikkelde HDAM-SA3-circuits
• Krachtige voeding met high-current Schottky-diode
• Originele Marantz SPKT-1 luidsprekeraansluitingen gemaakt van verguld machinaal bewerkt koper
• Phono equalizer (MM) met Current Feedback-technologie
• Digitale optische en coaxiale ingangen met 92kHz/24bit D/A-omzetting
• USB-B-ingang voor PCM, 192kHz/24bit en DSD Audio Streaming (DSD2.8 & DSD5.6)
• Signaalisolator voor werking in DAC-modus
• Hoogwaardige en high-current DA-omzetter CS4398
• "Analog Mode" voor een pure analoge luisterervaring waarbij het digitale sectie wordt uitgeschakeld
• Systeemafstandsbediening voor versterker, cd-speler en netwerkspeler

 


 

PM-6005 geïntegreerde stereo eindversterker :449,00€

 

Omschrijving

De PM6005 is meer dan alleen een opgewaardeerde opvolger van de meermalen bekroonde PM6004. Veel meer. Deze buitengewone geïntegreerde versterker is namelijk rechtstreeks aan te sluiten op een breed scala aan digitale bronnen en dankzij de onovertroffen DAC kunnen ook nieuwe media worden geïntegreerd in een indrukwekkende audiobeleving.

stereo aplifier versterker pm6005 pm6004 pm6003 stereo marantz


 

PM-5005 geïntegreerde stereo eindversterker :299,00€

 

Omschrijving

Nieuw binnen de Marantz collectie. Deze uitstekende entry-level geïntegreerde versterker breekt alle regels. Dat komt omdat het de eerste in zijn klasse is die ‘current feedback architecture’ biedt - een functie die normaal is voorbehouden voor de duurdere modellen. 

versterker marantz pm5005 pm5004 pm5003 stereo versterker amplifier marantz

 

stereohouse fransvaneeckhout hifi roeselare outletstore hifi tvstereohouse fransvaneeckhout hifi roeselare outletstore hifi tv