0 HOME 0 INFO 0 VERKOOP 0 VERHUUR 0 REALISATIES 0 AANBIEDINGEN 0 NIEUWS 0 CONTACT 0 PRIJSLIJSTEN 0 BIJLEREN 0 LINKS 0 ELEKTRO-ONDERDELEN.BE Outletstore-hifi.be

Marantz versterkers 2018

 

PM-14S1 premium geïntegreerde stereo-versterker :2499,00€

marantz pm14 versterker highend pm14s1 versterker highend

Als Marantz een nieuw Premium-product presenteert, is dat voor audioliefhebbers altijd reden tot blijdschap. De nieuwe 14-serie Special Edition stuwt de luisterervaring naar nog grotere hoogten - de Special Edition is met liefde verfijnd en met passie geoptimaliseerd voor HD-geluidsbestanden: dit markeert een nieuw tijdperk van muziekgenot. De nieuwe 14-serie Special Edition is verkrijgbaar in het zwart of in een champagne kleur en is het toppunt van extreme kwaliteit, het is simpel gezegd een meesterwerk. Zoals u kunt verwachten van zo'n exclusieve versterker, zijn ook de onderdelen, zoals een ringkerntransformator en andere componenten in de constructie, van uitzonderlijke kwaliteit. De zware afdekplaat van 5 mm dik aluminium en de zeer stijve poten reduceren trillingen tot het minimum en garanderen de zuiverste verwerking van audiosignalen. Bovendien bevat deze versterker een verdere verbetering van de speciaal aangepaste componenten, plus de door Marantz zelf ontworpen HDAM's en een efficiŽnter elektrisch signaalpad. Dit alles tilt de geluidskwaliteit naar nog subliemere hoogten. De PM-14S1 Special Edition wordt geleverd met een afstandsbediening met een stijlvolle zwart geanodiseerde aluminium afdekplaat, waarmee u ook de SA-14S1 Special Edition SACD Speler kunt bedienen. De finishing touch wordt gevormd door de speciale, door Marantz ontwikkelde elegante massief koperen luidsprekeraansluitingen, die moeiteloos een krachtig signaal doorgeven naar uw luidsprekers. Dit is ultieme luxe.


 

PM-8006 geïntegreerde stereo eindversterker : 1199,00€

pm8005 pm8001 marantz stereo versterker geintegreerde amplifier

Omschrijving

De volledig discrete PM8006 met current feedback is de ideale partner voor audioliefhebbers die uitmuntende weergavekwaliteit en flexibel gebruiksgemak zoeken.
 • 2x 70 watt (8 ohm) / 2x 100 watt (4 ohm)
 • Current Feedback-versterking voor hoogwaardige audiokwaliteit
 • Door Marantz ontwikkelde HDAM®-SA3-circuits
 • Ringkerntransformator en hoogwaardige aangepaste componenten
 • Drielaags bodemplaat voor minimale trillingen
 • Hoogwaardige luidsprekeraansluitingen (A/B-schakeling)
 • Pre-out en Power Amp Direct-modus voor systeemuitbreiding
 • Discrete bufferversterking-ingangen
 • Vergulde ingangen/uitgangen incl. phono (MM)-ingang
 • Systeemafstandsbediening voor de versterker en cd-speler

 

PM-7005 geïntegreerde stereo eindversterker:899,00€

Omschrijving

Deze volledig discrete current feedback geïntegreerde versterker is ideaal voor audioliefhebbers die uitmuntende weergavekwaliteit en flexibel gebruiksgemak zoeken.

pm7005

 Geïntegreerde current feedback-versterker met 2 x 80W/4 ohm rms
• Speciaal geselecteerde, hoogwaardige audio-onderdelen
• Door Marantz ontwikkelde HDAM-SA3-circuits
• Krachtige voeding met high-current Schottky-diode
• Originele Marantz SPKT-1 luidsprekeraansluitingen gemaakt van verguld machinaal bewerkt koper
• Phono equalizer (MM) met Current Feedback-technologie
• Digitale optische en coaxiale ingangen met 92kHz/24bit D/A-omzetting
• USB-B-ingang voor PCM, 192kHz/24bit en DSD Audio Streaming (DSD2.8 & DSD5.6)
• Signaalisolator voor werking in DAC-modus
• Hoogwaardige en high-current DA-omzetter CS4398
• "Analog Mode" voor een pure analoge luisterervaring waarbij het digitale sectie wordt uitgeschakeld
• Systeemafstandsbediening voor versterker, cd-speler en netwerkspeler

 


PM-6006 geïntegreerde stereo eindversterker :549,00€

MARANTZ PM6006 versterker fransvaneeckhout stereohouse

 

Omschrijving

De PM6006 is een opnieuw verbeterde opvolger van de meermalen bekroonde PM6005. Natuurlijk hebben we de voorversterker- en de eindversterkergedeelten, geheel voorzien van onopvallende componenten, behouden: u zult geen geïntegreerd circuit aantreffen in de buurt van de signaalweg. De PM6006 heeft een verbeterd maximaal versterkervermogen, waardoor het mogelijk wordt om het geluid nog beter naar uw smaak aan te passen en te verfijnen. U kunt deze hoogwaarde geïntegreerde versterker direct aansluiten op een groot aantal digitale audiobronnen en de superieure 24bit/192kHz hoogspanninge CS4398 DAC gebruiken om een ongelooflijk hoog niveau van luisterplezier te bereiken met nieuwe media.  Daarnaast heeft de versterker nu ook 2 optische kabels en 1 coax digitale ingang (een extra optische ingang van de voorgaande versie, de PM6005). De complete digitale sectie is tevens volledig afgeschermd door een extra metalen behuizing, zodat het digitale circuit het analoge signaal niet kan beïnvloeden. En natuurlijk zijn alle oorspronkelijke karaktereigenschappen er ook nog, zoals een 5 Line audio-ingang, waaronder phono, twee paar vergulde luidsprekeraansluitingen, het gemak van bi-wiring (aansluiten van twee kabels op één uitgang) en een afstandsbediening. Zowel de lage impedantie met afscherming van de ringkerntransformator als de afgestemde componenten en unieke Marantz HDAM-module zorgen voor een krachtig, dynamisch en gedetailleerd origineel Marantz-geluid. Om kort te gaan: de nieuwe PM6006 is een nieuwe ster met uitstekende genen.

Door Marantz ontwikkelde HDAM-technologie
In plaats van de standaard-IC's werkt Marantz met zelf ontwikkelde, gescheiden circuitkaarten. Deze HDAM's bestaan uit afzonderlijke, op de oppervlakte bevestigde componenten met korte L/R-signaalroutes in spiegelbeeld. Deze elementen werken exact hetzelfde als de op-amps, maar hebben een veel betere 'slew rate' en een lager ruisniveau dan normale IC-op-amps, waardoor een veel dynamischer, getrouwer en gedetailleerder geluid ontstaat. Door de jaren heen heeft Marantz verschillende types HDAM’s ontwikkeld met als doel de kwaliteit te verbeteren en te voldoen aan de speciale vereisten van een productcategorie als cd-spelers en versterkers.

Current Feedback
De Current Feedback-versterkertechnologie biedt een grote bandbreedte en geluidsweergave met hoge snelheid. Gecombineerd met de ringkerntransformator beschikt de PM6006 over een enorme energievoorraad waarmee zelfs veeleisende luidsprekers moeiteloos kunnen worden aangestuurd.

Ringkerntransformator
Een ringkerntransformator heeft verschillende voordelen ten opzichte van een normale EI-kerntransformator. Hij is zeer efficiënt en levert daardoor meer vermogen dan een EI-kerntransformator van hetzelfde formaat. Dankzij zijn vorm genereert hij bovendien bijzonder weinig elektromagnetische straling en mechanische trillingen, wat de geluidskwaliteit ten goede komt.

Hoog voltage stroomvoeding
De stroomtoevoer heeft Shottky Barrier Diodes voor hoge stroom en snelheid, plus een groot opslagvermogen die samen zorgen voor een dynamisch en groot bereik, alsmede de mogelijkheid om voor een lage impendantie te zorgen.

Referentieklasse D/A-omzetting for digitaal ingang
De PM6006 heeft een hoge resolutie D/A conversie en is uitgerust met de referentieklasse CS4398 D/A-converter, die maar liefst 192kHz/24 bit resolutie kan verschaffen, voor optimale fidelity met hoge resolutie audiofile types. 

Uitgebreide Connectiviteit: digitale ingangen (2 Optical, +2 Coax) met hoge resolutie Audio ondersteuning
U kunt nu ook over 1 digitale Coax and 2 Optische digitale uitgangen beschikken om digitale apparaten op aan te sluiten en hoge resolutie audio mee af te spelen (tot 192kHz/24bit PCM) door de PM6006's geavanceerde audio circuit. De complete digitale sectie is volledig afgeschermd met een extra metalen behuizing, zodat het digitale circuit het analoge signaal niet kan beïnvloeden. 

MARANTZ PM6006 versterker fransvaneeckhout stereohouse MARANTZ PM6006 versterker fransvaneeckhout stereohouse

 


PM-5005 geïntegreerde stereo eindversterker :299,00€

 

Omschrijving

Nieuw binnen de Marantz collectie. Deze uitstekende entry-level geïntegreerde versterker breekt alle regels. Dat komt omdat het de eerste in zijn klasse is die ‘current feedback architecture’ biedt - een functie die normaal is voorbehouden voor de duurdere modellen. 

versterker marantz pm5005 pm5004 pm5003 stereo versterker amplifier marantz

 

 • Geïntegreerde current feedback-versterker met 2 x 55 W/4 ohm rms
 • Speciaal geselecteerde, hoogwaardige audio-onderdelen
 • Vergulde in-/uitgangen, waaronder een Phono-ingang (MM)
 • Door Marantz ontwikkelde HDAM-SA3-circuits
 • Hoogwaardige luidsprekeraansluitingen (A/B-schakeling)
 • Systeemafstandsbediening voor versterker, cd-speler en netwerkspeler
 • 329 euro

 • stereohouse fransvaneeckhout hifi roeselare outletstore hifi tv

   

  PM-11S3 premium geïntegreerde stereo-versterker :3999,00€

  marantz pm11 pm11s3 geintegreerde versterker amplifier stereoversterker

  Omschrijving

  Deze zeer gewaardeerde Premium versterker is inmiddels in zijn derde generatie en simpelweg beter dan ooit. Dit komt door de toevoeging van de koperen luidspreker aanslutingen met zeer hoge kwaliteit. Daarnaast heeft de PM-11S3 een nieuwe eindversterker met directe input en is bediening mogelijk via de nieuwe Marantz Remote App (IOS en Android). Deze toevoegingen, en de vele verfijningen die we hebben doorgevoerd, verbeteren niet alleen de geluidskwaliteit en de functionaliteit van deze ontzettend indrukwekkende versterker, maar zorgen ook voor succes in de toekomst.
  • 2x 100W (bij 8 ohm) / 2x 200 W (bij 4 ohm)
  • Premium geïntegreerde versterker
  • Current Feedback-technologie biedt breed bereik,
   zeer snelle en nauwkeurige signaalverwerking
  • Ringkern transformator
  • Volledige discrete 3-traps versterker
  • Nieuw HDAM ® SA3 circuit
  • Robuust Premium Chassis met 5 mm dikke aluminium bovenplaat
   voor anti-vibratie
  • Verkoperd chassis
  • Marantz originele hoge kwaliteit luidsprekeraansluitingen SPKT-100
  • Power Amp Directe ingang voor gemakkelijke integratie in een AV-installatie
  • MM/MC Phono ingang met HDAM
  • ECO Friendly: Auto stand-by, een laag stroomverbruik in
   standby-modus

  PM-14S1 premium geïntegreerde stereo-versterker :2499,00€

  marantz pm14 versterker highend pm14s1 versterker highend

  Als Marantz een nieuw Premium-product presenteert, is dat voor audioliefhebbers altijd reden tot blijdschap. De nieuwe 14-serie Special Edition stuwt de luisterervaring naar nog grotere hoogten - de Special Edition is met liefde verfijnd en met passie geoptimaliseerd voor HD-geluidsbestanden: dit markeert een nieuw tijdperk van muziekgenot. De nieuwe 14-serie Special Edition is verkrijgbaar in het zwart of in een champagne kleur en is het toppunt van extreme kwaliteit, het is simpel gezegd een meesterwerk. Zoals u kunt verwachten van zo'n exclusieve versterker, zijn ook de onderdelen, zoals een ringkerntransformator en andere componenten in de constructie, van uitzonderlijke kwaliteit. De zware afdekplaat van 5 mm dik aluminium en de zeer stijve poten reduceren trillingen tot het minimum en garanderen de zuiverste verwerking van audiosignalen. Bovendien bevat deze versterker een verdere verbetering van de speciaal aangepaste componenten, plus de door Marantz zelf ontworpen HDAM's en een efficiŽnter elektrisch signaalpad. Dit alles tilt de geluidskwaliteit naar nog subliemere hoogten. De PM-14S1 Special Edition wordt geleverd met een afstandsbediening met een stijlvolle zwart geanodiseerde aluminium afdekplaat, waarmee u ook de SA-14S1 Special Edition SACD Speler kunt bedienen. De finishing touch wordt gevormd door de speciale, door Marantz ontwikkelde elegante massief koperen luidsprekeraansluitingen, die moeiteloos een krachtig signaal doorgeven naar uw luidsprekers. Dit is ultieme luxe.   

  PM-8005 geïntegreerde stereo eindversterker : 1199,00€

  pm8005 pm8001 marantz stereo versterker geintegreerde amplifier

  Omschrijving

  De volledig discrete PM8005 met current feedback is de ideale partner voor audioliefhebbers die uitmuntende weergavekwaliteit en flexibel gebruiksgemak zoeken.
  • 2x 70 watt (8 ohm) / 2x 100 watt (4 ohm)
  • Current Feedback-versterking voor hoogwaardige audiokwaliteit
  • Door Marantz ontwikkelde HDAM®-SA3-circuits
  • Ringkerntransformator en hoogwaardige aangepaste componenten
  • Drielaags bodemplaat voor minimale trillingen
  • Hoogwaardige luidsprekeraansluitingen (A/B-schakeling)
  • Pre-out en Power Amp Direct-modus voor systeemuitbreiding
  • Discrete bufferversterking-ingangen
  • Vergulde ingangen/uitgangen incl. phono (MM)-ingang
  • Systeemafstandsbediening voor de versterker en cd-speler

   

  PM-8006 geïntegreerde stereo eindversterker : 1199,00€

  pm8005 pm8001 marantz stereo versterker geintegreerde amplifier

  Omschrijving

  De volledig discrete PM8006 met current feedback is de ideale partner voor audioliefhebbers die uitmuntende weergavekwaliteit en flexibel gebruiksgemak zoeken.
  • 2x 70 watt (8 ohm) / 2x 100 watt (4 ohm)
  • Current Feedback-versterking voor hoogwaardige audiokwaliteit
  • Door Marantz ontwikkelde HDAM®-SA3-circuits
  • Ringkerntransformator en hoogwaardige aangepaste componenten
  • Drielaags bodemplaat voor minimale trillingen
  • Hoogwaardige luidsprekeraansluitingen (A/B-schakeling)
  • Pre-out en Power Amp Direct-modus voor systeemuitbreiding
  • Discrete bufferversterking-ingangen
  • Vergulde ingangen/uitgangen incl. phono (MM)-ingang
  • Systeemafstandsbediening voor de versterker en cd-speler

   

  PM-7005 geïntegreerde stereo eindversterker:899,00€

  Omschrijving

  Deze volledig discrete current feedback geïntegreerde versterker is ideaal voor audioliefhebbers die uitmuntende weergavekwaliteit en flexibel gebruiksgemak zoeken.

  pm7005

   Geïntegreerde current feedback-versterker met 2 x 80W/4 ohm rms
  • Speciaal geselecteerde, hoogwaardige audio-onderdelen
  • Door Marantz ontwikkelde HDAM-SA3-circuits
  • Krachtige voeding met high-current Schottky-diode
  • Originele Marantz SPKT-1 luidsprekeraansluitingen gemaakt van verguld machinaal bewerkt koper
  • Phono equalizer (MM) met Current Feedback-technologie
  • Digitale optische en coaxiale ingangen met 92kHz/24bit D/A-omzetting
  • USB-B-ingang voor PCM, 192kHz/24bit en DSD Audio Streaming (DSD2.8 & DSD5.6)
  • Signaalisolator voor werking in DAC-modus
  • Hoogwaardige en high-current DA-omzetter CS4398
  • "Analog Mode" voor een pure analoge luisterervaring waarbij het digitale sectie wordt uitgeschakeld
  • Systeemafstandsbediening voor versterker, cd-speler en netwerkspeler

   


   

  PM-6005 geïntegreerde stereo eindversterker :449,00€

   

  Omschrijving

  De PM6005 is meer dan alleen een opgewaardeerde opvolger van de meermalen bekroonde PM6004. Veel meer. Deze buitengewone geïntegreerde versterker is namelijk rechtstreeks aan te sluiten op een breed scala aan digitale bronnen en dankzij de onovertroffen DAC kunnen ook nieuwe media worden geïntegreerd in een indrukwekkende audiobeleving.

  stereo aplifier versterker pm6005 pm6004 pm6003 stereo marantz

  • Geïntegreerde Versterker met Current Feedback, 2x 45Watt (8 ohm)
  • Digitale ingangen (optisch / coaxiaal) voor uitgebreide connectiviteit
  • Beste audio via de digitale ingangen door de hoogwaardige DAC CS4398 en Marantz HDAM-SA2
  • Volledig afgeschermde DAC
  • Vergulde ingangen/uitgangen inclusief Phono (MM) ingang
  • Marantz eigen HDAM-SA3 circuits
  • Ringkerntransformator en hoogwaardige speciaal geselecteerde componenten
  • Hoogwaardige Luidsprekeruitgangen (A / B switchable)
  • Systeem afstandsbediening voor bediening van de versterker, CD-Speler en Netwerk Speler
  • 549 euro

   

  PM-5005 geïntegreerde stereo eindversterker :299,00€

   

  Omschrijving

  Nieuw binnen de Marantz collectie. Deze uitstekende entry-level geïntegreerde versterker breekt alle regels. Dat komt omdat het de eerste in zijn klasse is die ‘current feedback architecture’ biedt - een functie die normaal is voorbehouden voor de duurdere modellen. 

  versterker marantz pm5005 pm5004 pm5003 stereo versterker amplifier marantz

   

  • Geïntegreerde current feedback-versterker met 2 x 55 W/4 ohm rms
  • Speciaal geselecteerde, hoogwaardige audio-onderdelen
  • Vergulde in-/uitgangen, waaronder een Phono-ingang (MM)
  • Door Marantz ontwikkelde HDAM-SA3-circuits
  • Hoogwaardige luidsprekeraansluitingen (A/B-schakeling)
  • Systeemafstandsbediening voor versterker, cd-speler en netwerkspeler
  • 329 euro
  stereohouse fransvaneeckhout hifi roeselare outletstore hifi tvstereohouse fransvaneeckhout hifi roeselare outletstore hifi tv