0 HOME 0 INFO 0 VERKOOP 0 VERHUUR 0 REALISATIES 0 AANBIEDINGEN 0 NIEUWS 0 CONTACT 0 PRIJSLIJSTEN 0 BIJLEREN 0 LINKS 0 ELEKTRO-ONDERDELEN.BE Outletstore-hifi.be

Audio en video nieuws

 

Bekijk hier recentste nieuws...s

 

Schrijf u hier gratis in op onze nieuwsbrief !

Naam:

E-mail:

 

 

B&W CM1 is luidspreker van het jaar

Jaarlijkse EISA-awards zijn uitgereikt

 

Eisa awards

 

zo 20/08/06 - De compacte lifestyle monitor CM1 kreeg pas de EISA award voor beste luidspreker. Ook Panasonic, Marantz en Denon vielen in de prijzen. De jaarlijkse EISA-awards zijn zowat de meest prestigieuze prijzen dat een fabrikant in de audio/video-sector kan krijgen.

 

Beste luidspreker:

B&W CM1

 

De B&W CM1 is een meesterstuk in de audiofiele klasse van mini-monitor luidsprekers. Kleine luidspreker met een grootse klank ! De CM1 speelt muziek met passie. Het akoestisch concept is gebaseerd op een 1e orde crossover, die een zorgvuldige uitgezochte capaciteit gebruikt in samenwerking met de bekende B&W Kevlar en aluminium diafragma's. Het uitzicht van de CM1 past perfect bij het geluid: een simpele, traditionele vorm van boks, prachtig afgewerkt in natuurlijke vernis in modieuze kleuren. De CM1 is high-end kwaliteit tegen een bescheiden prijs.

 

Alle info over de B&W CM1...

B&W CM1 speakers

Beste audiospeler:

Marantz SA7001 super audio CD-speler

 

De Marantz SA7001 richt zich tot de stereo-liefhebbers en kan gewone CD's en SA-CD's afspelen. De constructie van dit toestel is serieus: het drive mechanisme is zorgvuldig geïsoleerd tegen vibraties met een ontkoppeld chassis en de uitgangstrappen gebruiken exclusief gescheiden componenten in een Marantz current-feedback HDAM module. Voor de digitaal naar analoog conversie gebruikt het 24/192 super-DAC als in de duurdere SA-15. Het stereobeeld van deze speler is goed gefocust, hoge frequenties hebben een goede definitie en de middenband is prachtig warm en zacht. Dit toestel bewijst dat erg goede hi-fi niet noodzakelijk duur hoeft te zijn.

 

Alle info over de Marantz SA7001...

B&W SA7001 super audio CD-speler

Beste stereo-versterker:

Denon PMA-1500AE

 

Mett het oog op de bouwkwaliteit en de buitengewoon neutrale en transparante weergave is het niet eenvoudig iets vergelijkbaars in deze prijsklasse te vinden. Het uitgangsvermogen van 140W per kanaal in 4 ohm zou genoeg moeten zijn voor zelfs de meest veeleisende speakers, dankzij het gebruik van de laatste generatie UHC MOSFET's in de uitgangstrap en een LC (Leakage Cancelling) Dubbele Transformator. De bandbreedte gaat tot 100 kHz. Er is een phono-ingang.

 

Alle info over de Denon PMA-1500AE...

Denon PMA-1500AE versterker

Beste high-end plasma-tv:

Panasonic TH-50PV600

 

Hoe kan het anders dan dat Panasonic hier in de prijzen valt ? Vergeleken met zijn voorganger is deze Th-50PV600 goedkoper, weegt minder, verbuikt minder energie ondanks zijn 127cm scherm. Hij biedt nog altijd hoge contrast beelden met natuurlijke kleuren, intenstief zwart en brilliant wit, met scherpe details dankzij de V-real processing. Er zijn 2 HDMI interfaces en HDAVI control biedt de mogelijkheid om alle home cinema componenten aan te zetten en een film af te spelen met slechts één druk op de knop. Via de SD memory card lezer kan je ook foto's of films bekijken op uw plasma, met de mogelijkheid zelfs tv-programma's op te nemen op die SD-card. Ook de audioprestaties van deze plasma zijn indrukwekkend met diepe bassen dankzij het ingebouwde luidsprekersysteem.

 

Bekijk hier de Panasonic plasma-tv's...

Panasonic plasma-tv TH-50PV600

Beste personal mediaspeler:

Apple iPod

 

De iPod is de laatste jaren uitgegroeid tot een cultureel icoon. De recentste iPods kunnen veel meer dan enkel muziek spelen. De laatste iPod is verkrijgbaar met een harde schijf van 30GB en 60GB ! En toch blijft hij dun en handig van formaat.Op het 2,5 inch full-color LCD kan je de covers van de albums bekijken, eigen foto's, zelfs video's afspelen. De kwaliteit van de audio- & videoweergave is van hoge kwaliteit. De wisselwerking is simpel tussen iTunes Music Store, de grootste Internet muziekshop.

 

Bekijk hier de Apple iPods...

Apple iPod

Keer terug naar het nieuws...