0 HOME 0 INFO 0 VERKOOP 0 VERHUUR 0 REALISATIES 0 AANBIEDINGEN 0 NIEUWS 0 CONTACT 0 PRIJSLIJSTEN 0 BIJLEREN 0 LINKS 0 ELEKTRO-ONDERDELEN.BE Outletstore-hifi.be

Surround systemen Denon

 

S-301 SmartLife surround/stereo-installatie met slechts 2 zichtbare luidsprekers !

S-301 Denon SmartLife

Systeem: 38x9,7x25 cm (BxHxD)
Luidspreker: 13,4x33,5x7,6 cm

Uitsluitend leverbaar in de kleur
Zilver/grijs

Denon S-301 home cinema uit twee speakers

 

SmartLife surround/stereo installatie met slechts twee zichtbare luidsprekers

SmartLife, de nieuwe serie gebruiksvriendelijke muziek/bioscoop installaties van Denon. Na de introductie van het eerste Denon SmartLife systeem, de S-101, is dan nu het S-301 systeem beschikbaar. Is de S-101 al een échte verkoophit, de S-301 zal deze zeker overtreffen! De smaakvolle vormgeving en de prima prestaties zijn waar mogelijk nog verder verbeterd waardoor de S-301 zelfs de meest kritische oren en verwende ogen kan behagen.

Net als het S-101 is ook de S-301 uitgerust met Dolby Virtual Speaker . Dit systeem zorgt voor een zeer realistische surround weergave met slechts twee zichtbare luidsprekers. Ook de S-301 is een echt plug & play product: het aansluiten met de bijgeleverde kabels is echt een fluitje van een cent. Maar ook de bediening van het systeem is eenvoudig en behoeft echt geen uitvoerige studie van een ingewikkelde handleiding. Iedereen kan na het aansluiten direct met het product aan de slag. Mocht er toch iets "fout" gaan, dan biedt de help toets uitkomst.

DENON's SmartLife systemen zijn voorzien van een aantal unieke features! Zo kunt u via de iPod of USB aansluiting muziek én foto's direct vanaf uw iPod (iPod, iPod Photo, iPod mini én de nieuwe iPod nano) of USB MP3 speler via de DENON S-301 beluisteren en bekijken. Eenmaal aangesloten met de bijgeleverde kabel verschijnt het (menu)display van de iPod op de aangesloten TV en kunt u met behulp van de DENON afstandbediening door uw foto's en muziek bestanden bladeren en deze afspelen. Dankzij de onvolprezen Alpha processor klinkt ook de muziek van uw iPod of MP3 speler als nooit tevoren!

Er zijn al een aantal dvd systemen met slechts twee luidsprekers op de markt, waarom zou ik voor Denon kiezen?

Afgezien van de fraaie vormgeving is het DENON S-301 systeem niet alleen in staat om films realistisch weer te geven (dankzij Dolby Virtual Speaker) maar juist ook een normale stereo CD, Super Audio CD of radio uitzending wordt natuurgetrouw weergegeven. Dit mag je verwachten van een merk dat al sinds 1910 compromisloze audio producten maakt.

Zijn de Denon SmartLife systemen niet erg lastig te installeren of zelfs te bedienen?

DENON heeft er alles aan gedaan om gebruik en aansluiten zo eenvoudig mogelijk te houden. Dankzij de vier bijgeleverde kabels (incl. netsnoer!) is het aansluiten en installeren een fluitje van een cent. De grote poster met daarop het complete aansluitschema laat aan duidelijkheid niets te wensen over.
Het gebruik van de SmartLife systemen is dankzij de ingebouwde help functie zeker net zo simpel. Komt u er niet uit of wilt u iets veranderen aan de instellingen? De help functie legt op een duidelijke manier uit wat u moet doen om het gewenste resultaat te bereiken.

 

Denon Smartlife s301 home cinema

 

Wat kunnen de Denon SmartLife systemen zo al?

Eigenlijk zijn ze in staat om nagenoeg ieder gangbaar schijfje af te spelen. Zo wordt naast DVD en muziek CD ook MP3/WMA bestanden afgespeeld. Maar ook de hoge resolutie muziek schijven als Super Audio-CD en DVD Audio worden door het S-301 systeem perfect weergegeven. Ook uw foto's op CD-Rom worden perfect afgespeeld op uw televisie. De eerder genoemde iPod aansluiting biedt de mogelijkheid de bestanden die op uw iPod staan te bekijken en beluisteren. Uniek aan de S-301 is dat je zelfs een USB MP3 speler direct kunt aansluiten en zo heel eenvoudig van uw eigen muziek collectie kunt genieten! Uiteraard is een gevoelige RDS FM/AM radio ingebouwd.

 

Denon S-301 ipod

 

Voor wie zijn de SmartLife systemen nu eigenlijk bestemd?

Eigenlijk voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudig te bedienen AV-systeem, dat naast CD en Radio ook DVD films en concerten kan afspelen zonder de woonkamer vol te hoeven zetten met een veelvoud aan luidsprekers. Met het DENON SmartLife systeem wordt het kijken naar films en het luisteren naar muziek een ultieme belevenis. De S-301 is daarenboven uitgerust met de mogelijkheid om Super Audio-CD en DVD Audio weer te geven, een must voor de echte muziek liefhebber!

Wat zijn de verschillen tussen het S-101 en S-301 systeem?

Om te beginnen zijn beide systemen prima in staat om muziek en film weer te geven. De S-301 heeft een HDMI aansluiting om moderne LCD en Plasma schermen aan te sluiten met behoud van de beste digitale beeldkwaliteit. De S-301 heeft naast een iPod aansluiting ook een USB aansluiting om universele MP3 spelers en USB stick aan te kunnen sluiten. Ook de mogelijkheid om Super Audio-CD en DVD Audio weer te geven is een unieke eigenschap van de S-301.

Enkele specificaties van de Denon S-301:

Denon S-301 home cinema uit 2 speakers

 

Download specificaties... (pdf)


Keer terug naar het overzicht van de Denon surround systemen...