0 HOME 0 INFO 0 VERKOOP 0 VERHUUR 0 REALISATIES 0 AANBIEDINGEN 0 NIEUWS 0 CONTACT 0 PRIJSLIJSTEN 0 BIJLEREN 0 LINKS 0 ELEKTRO-ONDERDELEN.BE Outletstore-hifi.be

Hoe reageren audioliefhebbers op de mp3-markt ?

 

Tekst door B&W

 

 

Wij zijn geïnteresseerd hoe gebruikers van B&W-producten en hifi-materiaal in het algemeen reageren op de mp3-markt. Dit kan ons helpen in de ontwikkeling van onze producten op lange termijn. Of je nu een mp3-speler hebt of niet, doet er niet toe. Wij zouden graag weten of audioliefhebbers een mp3-speler hebben of er eentje zullen aanschaffen in de toekomst. Welk merk is dan dan: Apple iPod of een ander merk. En gebruik je die mp3-speler dan enkel met de hoofdtelefoon of ook door je luidsprekers? Sluit je de mp3-speler ook aan op je hoofdmuziekinstallatie? Gebruik je de koptelefoon die erbij zat of heb je een betere gekocht? En wat zijn je ervaringen met dit alles? Opinies hierover zijn belangrijk om beter hifi-producten te kunnen maken in de toekomst.

 

 

 

Reacties van lezers:

In mijn ipac handcomputer steekt altijd een sd kaartje van 1 gigabyte volgepropt met wma bestanden. Mijn originele cd 's rip ik naar windows mediaplayer met 192 kbps. Een volledige cd neemt dan zo 'n 86 megabyte in beslag. Op één sd kaartje kan je dus al heel wat muziek kwijt. De klankkwaliteit is heel degelijk bij gebruik in de auto.

Het is een compacte en erg gebruiksvriendelijke manier om je favoriete muziek overal mee te nemen. Geen audiofiele topkwaliteit, want daar gaat mp3 en co zijn doel voorbij maar wel superhandig voor onderweg.

 

Geachte

Zelf ben ik ook een audioliefhebber maar ik gruwel toch soms van het MP3 format
en de toch redelijk povere kwaliteit die iTunes, ja ik koop daar omdat sommige
nummers gewoon weg niet meer legaal als CD te koop zijn, en de het betere WMA of
PCM is haast niet te krijgen in streams van 192 kbps of hoger.

Jammer eigenlijk.

 

Ik heb een pak muziek in mp3 formaat op mijn PC staan. Via mijn draadloos netwerk stuur ik dat naar mijn Squeezebox stuur die optisch digitaal is aangesloten op mijn Yamaha receiver. 't Is geen echte hifi, maar het resultaat mag er toch zijn.

 

 

 

 

 

 

 

Weet u een leuk onderwerp voor een soapbox ? Laat het ons weten!