0 HOME 0 INFO 0 VERKOOP 0 VERHUUR 0 REALISATIES 0 AANBIEDINGEN 0 NIEUWS 0 CONTACT 0 PRIJSLIJSTEN 0 BIJLEREN 0 LINKS 0 ELEKTRO-ONDERDELEN.BE Outletstore-hifi.be

AUDIOVERDEELSYSTEEM ALLEGRETTO ART SOUND

 

Multi-room multi-source = Uw eigen muziek... waar, wanneer en hoe u het wil!

 

Basisinstallatie:

 

De muziek wordt op een centrale plaats afgesteld, waarbij gebruik wordt gemaakt van een universele afstandsbediening en ingebouwde infraroodontvanger in het A44 of A88 muziekverdeelsysteem. Met de geheugenfuncties (presets) kunt u in een oogwenk voorgeprogrammeerde instellingen oproepen. U hoeft enkel luidsprekerkabels te voorzien naar de verschillende zones of kamers.

Basisinstallatie Allegretto audioverdeelsysteem Art Sound

 

Comfortinstallatie:

Lokale bediening van de muziek dankzij eenvoudige en elegante muurbedieningen. Zet de muziek aan, kies uw geluidsbron en regel het volume, simpel en intuïtief. Er kan ook gebuik worden gemaakt van presets (vooraf ingestelde muziekafstellingen) zodat met één druk op de knop de juiste instelling wordt opgeroepen.

Comfortinstallatie Allegretto audioverdeelsysteem Art Sound

 

Geïntegreerde installatie:

Eén druk op de knop is voldoende om een volledige sfeer op te roepen. De verlichting wordt gedimd, de rolluiken gaan naar beneden, de juiste kamertemperatuur wordt afgesteld en... uw favoriete muziek is te horen. Dit is maar één voorbeeld van de totale integratie van het A44 of A88 muziekverdeelsysteem in een Nikobus installatie. Naast de IR-afstandsbedieningen en bedrade muurdrukknoppen is ook een controle via RF bedieningspanelen en afstandsbedieningen mogelijk.

Geïntegreerde installatie Allegretto audioverdeelsysteem Art Sound

 

 

NOG VRAGEN ? ZELF PROBEREN ?
TEST ALLEGRETTO IN ONZE SHOWROOM !

 

 

Audioverdeelsysteem Allegretto Art Sound: