0 HOME 0 INFO 0 VERKOOP 0 VERHUUR 0 REALISATIES 0 AANBIEDINGEN 0 NIEUWS 0 CONTACT 0 PRIJSLIJSTEN 0 BIJLEREN 0 LINKS 0 ELEKTRO-ONDERDELEN.BE Outletstore-hifi.be

Promoties toonzaalmodellen en tweedehands

 

vanaf 01.02.2015 : ga naar onze outletstorehifi

Hier vindt u onze promoties van producten die niet nieuw zijn: toonzaalmodellen, licht beschadigde nieuwe toestellen, demotoestellen, tweedehands toestellen... Mail ons voor meer info.

 

 

ARCHIEF <2016 :voor actuele promoties,demo's,tweedehands ga verder naar onze outletstorehifi

 

Nokia 8910i GSM : 550 € i.p.v. 650 €

 

Nokia 8910i gsm Nokia 8910i GSM

 

Toonzaalmodel - einde reeks: Nokia 8910i GSM

 

Nieuwigheden

De zwarte buitencovers van de Nokia 8910i zijn vervaardigd uit echt titanium. Echt titanium, zo sterk als staal en zo licht als aluminium, doet je onmiddellijk beseffen dat je echt iets buitengewoons bezit.

De telefoon schuift gemakkelijk open als je drukt op de elegante vergrendelingen aan de zijkant. Zo kan je bij het toetsenbord en de selectietoetsen.

Dankzij Multimedia Messaging (MMS) kan de Nokia 8910i berichten met tekst en grafische afbeeldingen versturen en doorsturen naar en ontvangen van compatibele toestellen.

Gebruik JavaT om je telefoon uit te breiden met spelletjes en toepassingen.

Het schitterende scherm met maximum 4096 kleuren stelt essentiële schermen en bitmaps voor in 8-bits kleuren, met beeldondersteuning voor 12-bits kleuren.

Telefoonfuncties

Volledige Specificaties

Formaat
Scherm Geheugenfuncties

De volgende functies maken gebruik van het gemeenschappelijk geheugen dat afhankelijk is van de datahoeveelheid per item en het gemeenschappelijk geheugen dat op een bepaald ogenblik beschikbaar is in de Nokia 8910i:

De volgende functies maken gebruik van het statische geheugen:

De volgende functies in deze telefoon kunnen gemeenschappelijk gebruikmaken van het geheugen: telefoonboek, tekst- en multimediaberichten, foto's en beltonen in de Galerij, kalender, taaknotities en Java-spelletjes en -toepassingen. Het gebruik van dergelijke functies kan ertoe leiden dat er minder geheugen beschikbaar is voor functies die gemeenschappelijk gebruikmaken van het geheugen. Dit is meer bepaald het geval bij intens gebruik van de functies (hoewel aan sommige functies mogelijk een bepaalde hoeveelheid geheugen toegewezen kan zijn bovenop de hoeveelheid geheugen die gemeenschappelijk gebruikt wordt met andere functies). Als je bijvoorbeeld veel afbeeldingen, bookmarks, java-toepassingen enz. opslaat, is het mogelijk dat al het gemeenschappelijk geheugen ingenomen is en dat er op je telefoon een bericht verschijnt dat het geheugen vol is. In dit geval wis je enkele gegevens of invoeren die opgeslagen zijn in het gemeenschappelijke geheugen voordat je verdergaat. Berichtuitwisseling
Spelletjes Beltonen Oproepbeheer Dual-band Werking Voeding

Batterij Spreektijd Standby-tijd Oplaadtijd
Batterijcel BLB-2 Li-Ion 830 mAh Up to 2u 30min - 4u 30min Up to 150 - 300u ACP-7:   3u 30min
ACP-8:   2u
ACP-12: 1u 30min

 

De werkingstijden kunnen verschillen naargelang van de SIM-kaart, de netwerkinstellingen en het gebruik. De spreektijd wordt met maximaal 30% verhoogd indien Half Rate actief is en met 5% verminderd indien Enhanced Full Rate actief is.

 

Keer terug naar het overzicht van de promoties...