0 HOME 0 INFO 0 VERKOOP 0 VERHUUR 0 REALISATIES 0 AANBIEDINGEN 0 NIEUWS 0 CONTACT 0 PRIJSLIJSTEN 0 BIJLEREN 0 LINKS 0 ELEKTRO-ONDERDELEN.BE Outletstore-hifi.be

Promoties toonzaalmodellen en tweedehands

 

vanaf 01.02.2015 : ga naar onze outletstorehifi

Hier vindt u onze promoties van producten die niet nieuw zijn: toonzaalmodellen, licht beschadigde nieuwe toestellen, demotoestellen, tweedehands toestellen... Mail ons voor meer info.

 

 

ARCHIEF <2016 :voor actuele promoties,demo's,tweedehands ga verder naar onze outletstorehifi

 

Nokia 5100 gsm : 180 € i.p.v. 250 €

 

TE LAAT !!

 

Nokia 5100 gsm

 

Nokia 5100 gsm

 

Toonzaalmodellen - einde reeks: Nokia 5100 gsm (blauw of grijs)

 

Nieuwigheden

Met zijn innovatieve ontwerp, materialen en door de gebruiker verwisselbare Xpress-onT shells biedt de Nokia 5100 meer bescherming tegen spatten, stof en schokken. Het rubberachtig oppervlak staat dan weer borg voor een stevige en betrouwbare grip.

Het kleurenscherm met hoge resolutie van de Nokia 5100 is scherp en duidelijk. Naast het geluidsniveau en de verbruikte categorieën kan je op het scherm ook de omgevingstemperatuur bekijken. Verder kan je kleurrijke afbeeldingen gebruiken als wallpaper. De ingebouwde zaklantaarn kan handig van pas komen als je ergens in het donker zit.

Met de geïntegreerde handenvrije luidspreker kan de Nokia 5100 gebruikt worden als luidsprekertelefoon voor conversaties of kan je in groep luisteren naar de ingebouwde FM-stereoradio. (Opmerking: als je luistert naar de radio moet de hoofdtelefoon aangesloten zijn, aangezien de kabel werkt als antenne.)

Je hebt toegang tot WAP-diensten via GPRS, je kan data overdragen aan een snelheid tot 43,2 kilobits per seconde in HSCSD-netwerken of je kan multimediaberichten met tekst, kleurenafbeeldingen en foto's versturen en ontvangen.

Download nieuwe Java-toepassingen en spelletjes op je telefoon. En zorg voor nieuwe instrumentale MIDI-beltonen.

Neem de Nokia 5100 mee naar de vijf continenten - hij werk in EGSM 900- en GSM 1800/1900-netwerken.

Telefoonfuncties

Volledige Specificaties

Formaat
Scherm Duurzaamheid Geheugenfuncties
De volgende functies maken gebruik van het gemeenschappelijk geheugen dat afhankelijk is van de datahoeveelheid per item en het gemeenschappelijk geheugen dat op een bepaald ogenblik beschikbaar is in de Nokia 5100:

De volgende functies maken gemeenschappelijk gebruik van een geheugenpool van 725 kB:*

* Gemeenschappelijk geheugen
De volgende functies van deze telefoon kunnen gemeenschappelijk gebruikmaken van het geheugen: telefoonboek, tekst- en multimediaberichten, foto's en beltonen in de Galerij, kalender, notities met taken en Java-spelletjes en -toepassingen. Het gebruik van dergelijke functies kan ertoe leiden dat er minder geheugen beschikbaar is voor functies die gemeenschappelijk gebruikmaken van het geheugen. Dit is meer bepaald het geval bij intens gebruik van de functies (hoewel aan sommige functies mogelijk een bepaalde hoeveelheid geheugen toegewezen kan zijn bovenop de hoeveelheid geheugen die gemeenschappelijk gebruikt wordt met andere functies). Als je bijvoorbeeld veel afbeeldingen, bladwijzers, java-toepassingen enz. opslaat, is het mogelijk dat al het gemeenschappelijk geheugen ingenomen is en dat er op je telefoon een bericht verschijnt dat het geheugen vol is. In dit geval wis je een deel van de gegevens of invoeren die opgeslagen zijn in het gemeenschappelijk geheugen voordat je verdergaat.

 

Tekst- en beeldberichten Ringing Tones Ondersteuning van JavaT Technologie  Oproepbeheer Tri-band Werking Voeding

Batterij Spreektijd Standby-tijd Oplaadtijd
Batterij BL-4C, 720 mAh Li-Ion Tot 2 - 5h Tot 150 - 300h ACP-12: 1h 30min
Schommeling van de spreektijd:
Spreektijd met geïntegreerde handenvrije luidspreker Tot 1 h 45 min - 3 h 45 min
Schommeling van de standby-tijd:
Radio + HDS-3 stereohoofdtelefoon Tot 20 uur
Radio + geïntegreerde handenvrije luidspreker Tot 8 uur

 

De werkingstijden kunnen verschillen naargelang van de SIM-kaart, de netwerkinstellingen en het gebruik. De spreektijd wordt met 5% verminderd indien Enhanced Full Rate actief is en met maximaal 30% verhoogd indien Half Rate actief is.

 

Keer terug naar het overzicht van de promoties...