HEOS - SUPERLINK : 1399,00 €

denon heos superlink fransvaneeckhout multiroom
Multizone audio in de gehele woning in een enkel frame.

De Denon HEOS Super Link borduurt verder op het succes van de HEOS Link en is specifiek ontworpen voor de domoticaspecialist; alle vier HEOS zones worden ondersteund vanuit een enkel 1U frame (4,5 cm hoog). Dankzij het solide bedieningssysteem van populaire producenten zoals Control4, Crestron, RTI, URC en ELAN kan de HEOS Super Link worden aangepast aan bijna elke thuisaudiosysteem van professionele kwaliteit.

Elke zone heeft een stereopaar van voorversterkersuitgangen en elke zone kan worden aangepast voor stereo- of gemixte mono-uitgangen. Het matrixschakelsysteem omvat vier optische digitale ingangen, 2 coaxiale digitale ingangen en 2 analoge stereouitgangen die allemaal aan alle zones kunnen worden toegewezen, en elke zone heeft een toegewijde USB-poort om met een externe USB-station te verbinden.

De HEOS Super Link kan bijna elke combinatie van luidsprekeropstellingen aan en omvat een ingebouwde DSP hoogdoorlaat-/laagdoorlaatfilters - stel een uitgang in op de modus voor volledig bereik, subwoofer of satellietluidspreker, met instelbare crossoverpunten.

Dual RJ-45 Ethernet LAN-poorten zijn inbegrepen om verbinding te maken met het netwerk en de internetverbinding met andere apparaten te delen, en de HEOS Super Link is compatibel met bedieningssystemen van derden.

De HEOS Super Link heeft afneembare voetjes en losse montagesteunen, zodat het aan een rek of op een plank kan worden geplaatst.

Zodra de HEOS Super Link is gemonteerd en verbonden is de installatie en configuratie makkelijk en snel via onze HEOS app (iOS, Android en Kindle Fire).

Alle HEOS producten zijn voorzien van:

Multiroom geluid
Elke ruimte kan zijn eigen HEOS geluid hebben. Of groepeer meerdere speakers om het huis te vullen met hetzelfde nummer. Multi-room betekent meerdere mogelijkheden. 
Apps & streaming services
Muziek in de cloud, muziek streamen en je eigen muziek bibliotheek-al je favoriete bronnen worden ondersteund door deze geweldige GRATIS app. 
Geweldige geluidskwaliteit
Het is geen toeval dat HEOS speakers formidabel geluid produceren. Ze zijn ontwikkeld door de experts van Denon, innovatoren van audio, al meer dan 100 jaar 
Eenvoudige setup
Het is verbazingwekkend hoe snel je kunt starten met luisteren naar jouw HEOS speakers. Plaats je speakers en binnen enkele minuten luister je naar jouw muziek. Het is werkelijk zo eenvoudig. 

Specificaties - HEOS SuperLink

Audiosysteem

VOORVERSTERKERGEDEELTE Toegewijde voorversterkeruitgang voor elke zone, inclusief analoge en digitale (optische/coaxiale) uitgangen om aan te kunnen sluiten op een bestaand stereosysteem of een externe eindversterker. Analoge pre-out kan ook worden geschakeld met een "LFE/Subwoofer"-configuratie om verbinding te maken met een krachtige subwoofer in elke zone.

Muziekbronnen

Muziekabonnementsdiensten Met de HEOS-app kun je kiezen uit populaire streamingdiensten zoals Spotify, TuneIn, SoundCloud, TIDAL, Deezer, Napster en Mood:Mix. Meer diensten volgen binnenkort.

Internetradiozenders Streamen: AAC, mp3, WMA (via de TuneIn-service)

Ondersteunde muziekbronnen HEOS Super Link ondersteunt:
WMA: tot wel 192kbps.
AAC en mp3: tot wel 320kbps.
WAV, ALAC en FLAC: tot wel 24-bit/192kHz.
DSD: 2.8MHz, 5.6MHz

Ondersteunde beeldformaten HEOS Super Link ondersteunt JPG, PNG, BMP en GIF album art beeldformaten.

Ondersteunde USB-stations HEOS Super Link heeft 4 ingebouwde USB-poorten. Muziek op een USB-station kan worden afgespeeld in elk van de HEOS Super Link zones, of op één of alle andere HEOS-spelers op je netwerk.

"De beschikbaarheid van muziekdiensten kan per regio verschillen. Mogelijk zijn op het moment van de aankoop niet alle diensten beschikbaar. In de loop van de tijd kunnen diensten worden toegevoegd of beëindigd. Dit is de keuze van de aanbieders van de muziekdienst of van anderen.

Netwerkconnectiviteit

Bedrade aansluiting Maak verbinding met het netwerk via een van de twee bedrade RJ-45 LAN-poorten.

Algemeen

Voeding 100~240 Volt wisselstroom, 50~60 Hz automatisch schakelen

Inhoud van de verpakking HEOS Super Link, wisselstroomnetsnoeren, Ethernetkabel, verkorte installatiehandleiding, 2 montagesteunen

Bedieningselementen & indicatoren Aan-uit/stand-by; Ethernetstatus 1/2; Zones 1~4 actieve status

Gewicht 4,8 kg

Meerdere talen ondersteund Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Nederlands, Russisch, Zweeds, Noors, Deens, Pools

Afmetingen (H x B x D) 50 x 430 x 384 mm (zonder montagesteunen)
44 x 484 x 384 mm (met montagesteunen)

Bedrijfstemperatuurbereik 5 °C~35 °C

Productafwerking Zwart

denon heos superlink fransvaneeckhout multiroom

denon heos superlink fransvaneeckhout multiroom